logo bnc

4 weken GRATIS narrowcasting (incl COVID-19 slides)

Nu Nederland weer langzaam gaat opstarten is duidelijk communiceren over de maatregelen om corona tegen te gaan nog nooit zo belangrijk geweest. Daar willen wij als Spark Narrowcasting graag een steentje aan bijdragen. Onze schermen ondersteunen jouw interne communicatie bij het overbrengen van belangrijke instructies en/of huisregels tegen COVID-19 zodat o.a. leerlingen, bezoekers en/of medewerkers goed geïnformeerd zijn.

 

Meld je aan

De eerste tien organisaties die zich aanmelden kunnen gebruik maken van ons aanbod zonder verplichtingen. Wij installeren het scherm en de benodigde hardware kosteloos bij jou op locatie. Zijn de 4 weken voorbij, dan halen we ook alles netjes weer op. Wees er dus snel bij en meld je aan via ons contactformulier.

Zit je bij de eerste 10 aanmeldingen en wil je het scherm langer houden? Dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • 1 jaar voor de actieprijs van slechts €54,00 per maand. Na afloop van het eerste jaar is de overeenkomst maandelijks opzegbaar.
  • 2 jaar voor de actieprijs van slechts €49,00 per maand. Na afloop van het tweede jaar is de overeenkomst maandelijks opzegbaar.
  • 3 jaar voor de actieprijs van slechts €43,00 per maand. Na afloop van het derde jaar is de overeenkomst maandelijks opzegbaar.

 

Actievoorwaarden

In het maandbedrag is alles opgenomen om de installatie werkend op te leveren: een 43 inch display, een vloerstandaard en een player voorzien van wifi, de benodigde software inclusief de abonnementskosten voor gebruik van de applicatie.  

Zit je niet bij de eerste tien en wil je toch gebruik maken van de actie? Dat kan. Dan betaal je slechts het maandbedrag dat past bij de looptijd van 1,2 of 3 jaar.

De gratis meegeleverde set COVID-19 slides bestaat standaard uit een set gevulde slides met voorzorgsmaatregelen voor jouw organisatie zoals gecommuniceerd door de Rijksoverheid. Deze kun je zelf als organisatie tekstueel toespitsen op jouw gemeente.


Belangrijk;

  1. Op locatie dient een stroompunt en dedicated Wifi-account ter beschikking te zijn.
  2. Het scherm kan geplaatst worden op een prominente plek. Denk hierbij aan de centrale hal of het entree gebied of in de kantine.
  3. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
  4. Bij installatie buiten een straal van 50 km van de stad Groningen worden er reiskosten in rekening gebracht.
  5. Als klant ben je verantwoordelijk voor schade, diefstal of ondeskundig gebruik van de beschikbaar gestelde hardware.
  6. Maximaal 1 scherm per organisatie.

 

Interesse?

Wil je graag gebruik maken van onze actie meld je dan nu aan via het contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.
Heb je toch nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Erwin van Hal (06 4155 1249) of Marjolein de Vries (06 1206 0989). Mailen mag natuurlijk ook: sales@sparknarrowcasting.nl.
 

Spark Narrowcasting is onderdeel van Bossers & Cnossen B.V.